Loading...
Home > No Sound > Some Programs Have No Sound

Some Programs Have No Sound

Contents

The ones I can't, I used to be able to get sound from them and now I can't. set everything to ALSA, but gizmo does not play sounds :( Alexander Grundner (agrundner) wrote on 2009-03-08: #12 I had the same problem with Ubuntu 8.10 and Gizmo. Please start a New Thread if you're having a similar issue.View our Welcome Guide to learn how to use this site. Also, please post a screen shot of the Device Manager, Sound section. Check This Out

Attached Files: Capture.JPG File size: 59.5 KB Views: 869 TerryNet, Mar 26, 2011 #7 Farodsbro Joined: Mar 27, 2011 Messages: 1 Very similar problem on my computer. I've had this problem for as long as I can remember, as this computer is fairly new. If you use one (or do your own edits) be absolutely sure to have the registry backed up in case the program makes things worse. I was considering submitting another bug, but it seems that the problem that I'm having is the same underlying problem. https://forums.techguy.org/threads/sound-only-works-one-program-at-a-time.987817/

Some Programs Have No Sound

USB Malfunctioning » Site Navigation » Forum> User CP> FAQ> Support.Me> Steam Error 118> 10.0.0.2> Trusteer Endpoint Protection All times are GMT -7. http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...type=&CPUType= Another possibility is incorrect or buggy Realtek Audio drivers. Stay logged in Sign up now!

Throw in a fresh copy of your video drivers while you are at it, why not. Topics: Active | Unanswered Index ┬╗Applications & Desktop Environments ┬╗ALSA works, but only with one application at a time. I will try to install the updated BIOS later, but I heard that is it extremely dangerous to update the BIOS. I'm using onboard Realtek ALC888 audio.

Thanks a lot. Windows 7 Sound Not Working AstaLaVista View Public Profile Find More Posts by AstaLaVista 20 Jun 2014 #4 CNSSMingorance Windows 7 Home Premium 64bit 2 posts I have the latest flash player and Affecting: pulseaudio (Ubuntu) Filed here by: Mike When: 2008-04-21 Completed: 2010-03-14 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu PLD Linux Tilix tuXlab Ubuntu Ubuntu https://www.eightforums.com/sound-audio/15152-sound-only-works-one-running-application-time.html Thanks for the help. 04-29-2008, 05:50 PM #12 johnhook Tech Hardware Team Join Date: Apr 2008 Posts: 819 OS: MS SBS 2003 SP2 tokyotech, Glad to hear

All rights reserved. Could that be the problem? Yes. Sound & Audio No sound on start-up, Win8 needs time to output soundTitle says it all.

  • I should not have it set to mute other sound, right?
  • Ingvar G. (ingvar-g) wrote on 2008-10-21: #7 itismike's fix, which was suggested by Gizmo Support, realy works!!
  • Try playing system sounds now.
  • Otherwise it resets the rate & channels set below, as shown by: cat /proc/asound/card0/pcm0p/sub0/hw_params slave { # 2 for stereo, 6 for surround51 channels 6 pcm { # mplayer chooses S32_LE,
  • I can play music through Amarok, and use firefox 3b5 fine, but somehow I think firefox grabs the sound device after some time, and if I leave for awhile, Amarok freezes.
  • I had the same problem: sound works only in one sound-required program, and collapse when I need sound in the other one.

Windows 7 Sound Not Working

Password Site Map Posting Help Register Rules Today's Posts Search Site Map Home Forum Rules Members List Contact Us Community Links Pictures & Albums Members List Search Forums Show Threads Sound & Audio No Sound, Works occasionallyI have windows 7 ultimate, 64 bit SP1 on my Thinkpad, have realtek audio on my laptop which is upto date and has no problem, Some Programs Have No Sound Tim My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... No Sound On Computer Windows 10 General Discussion Sound only works in one applicationExclusive control is unticked.

This software is really not user friendly. http://myscribr.com/no-sound/downloaded-movie-has-no-sound.html Five USB connected optical drives for CD Audio production using Nero 11 Toshiba Touch Screen Laptop with Win 10 64 bit HP fireberd View Public Profile Find More Posts by fireberd Style Default Style Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Copyright © TechGuy, Inc. My question is, is this normal for Kubuntu? Directx

You get something like "audio device is stuck" or general ALSA errors. Windows 7 Help Forums Windows 7 help and support Sound & Audio » User Name Remember Me? Oh, and amarok freezes every time I restart it, until I close firefox. http://myscribr.com/no-sound/no-sound-on-my-computer.html Guest applications generating audio output or depending on audio input may hang.

There are many examples on the wiki. But I don't know how tokyotech fixed it. Make sure all volumes are turned up and nothing is muted.

Mike (bild85) wrote on 2008-05-23: #5 The friendly folks at Gizmo Support walked me through disabling PulseAudio: System > Preferences > Sound; change all options from Auto-Detect to ALSA.

Originally Posted by Jarthur121 I don't have pulseaudio in any of those lists... My System Specs Computer type PC/Desktop System Manufacturer/Model Number Custom Built... So I just install it through terminal and move it to the top of all my lists in Multimedia and it should work? Crackles and popping gone, but I can only get sound from one application at a time.

I suspected that it had something to do with the Realtek software settings. Whats going on?! Improve your desktop responsiveness and font rendering and ALSA sound and BusyBox init Offline #6 2012-07-21 16:52:47 dragos240 Member Registered: 2009-05-23 Posts: 177 Re: ALSA works, but only with one application http://myscribr.com/no-sound/no-sound-on-my-videos-iphone-6.html Any program making sound should come up there.

I've had problems with pulseaudio in the past, so I'd rather stay away from it. Then download and install the following driver(s) Intel Chipset Drivers for your Motherboard: http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...er&FileID=3110 R1.87 Audio Driver: http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ver&FileID=837 Motherboard BIOS: http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...S&FileID=13205 http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2599 The general support page for your motherboard is at: You've missed out "default", which is the most common output (in stereo).So you should also include what I have:pcm.!default { type plug # Would need to always output to all 6 So I'd rather have people state the basic problem like this than someone who is clueless asking about weird specific things which are not even in the scope of the original

Do you have any guidance on how I would go about either of these suggestions? Pick an event from the list with a sound file assigned and click the ">" (play) button. Offline #5 2012-07-21 12:41:28 brebs Member Registered: 2007-04-03 Posts: 3,484 Re: ALSA works, but only with one application at a time. If this doesn't work, click on the "Hardware" tab at the top and click the "Troubleshoot" button.

© Copyright 2017 myscribr.com. All rights reserved.